Lenkillä

Lauantaina Helsingissä oli todella upea sää, pieni pakkanen, mutta pilvetön taivas ja arska paistoi. Oli siis loistava sää viedä karvanaamat ulos lenkille. Kapu ja Nuka pääsivät juoksemaan lumessa. Nuka ainakin oli innoissaan, kun pääsi juoksemaan edes takaisin ja sinne sun tänne. Kapukin juoksi reippaasti, vaikkei vielä pysynyt Nukan vauhdissa mukana.

Kotimatkalla tajuttiin, että olisihan sitä lähempääkin löytynyt hyvä paikka. Meren jää, jonne ne pääsi tänään tallustelemaan. Jäällä on niin paljon lunta, ettei alusta ollut ollenkaan liukas. Nuka ja Kapu innostuivat leikkimään ulkonakin,  tähän asti ulkoleikit on olleet vähän niin ja näin. Sisällä kaverukset leikkivät mielellään, mutta ulkona on kaiketi niin paljon kaikki muita tuoksuja ja virikkeitä, ettei tuttu naama enää kiinnosta. Ehkä ne siitä pikkuhiljaa innostuvat leikkimään enemmän ulkonakin.

2 vastausta artikkeliin “Lenkillä”

Vastaa