Pentukoulu

Tänään käytiin Pentukoulussa, tosin ilman Kapua tai Nukaa. Ensimmäinen kerta olikin vain luento omistajille, mutta seuraavalla kerralla olisi tarkoitus viedä Kapu kouluun. Koulussa Kapu pääsee näkemään ennen kaikkea muita pentuja samassa tilassa, mutta tottakai tarkoitus on oppia jotain. Kapu osaa nyt istumisen ja tulee luokse kun sitä kutsutaan nimellä. Kapu tajuaa, että jos ovi ei heti aukea, niin silloin pitää istua ja katsoa omistajaa silmiin.

Kapu tuntuu fiksulta tapaukselta, mutta sen pystyy sanomaan varmasti vasta jonkin ajan jälkeen. Ensikokemukset ovat lupaavia. Kapu on siitä helppo tapaus, että palkkioksi riittää ihan normaali ruoka. Sporamatkat ovat Kapulla sujuneet hyvin, kun on saanut istua sylissä ja aina silloin tällöin kiltistä käytöksestä on tullut namuja. Kumma juttu, kun kaiken maailman tädit ja tytöntylleröt tulevat juttelemaan, mutta Kapu suhtautuu lähestyjiin iloisesti, häntä heiluen. Kohta puoleen pitää alkaa rajoittamaan hieman lähestyjiä, koska muuten siitä voi koitua ongelmia myöhemmin.

Vastaa