Kaverukset

Kapu yritti alussa saada Nukaa leikkimään, mutta ”mummeli” oli hieman arka lähteäkseen mukaan leikkiin. Nyt leikki ei tahdo loppua kun se kerran alkaa. Kapu lähestyy Nukaa suu auki, valmiina näykkäämään. Nuka vaan tsiigaa, että mitä ihmettä sä oikein meinaat? Nuka tökkii Kapua päällä ja välillä käyttää tassuja, mutta oikein hellävarovasti. Joskus kun leikki menee vähän rajuksi, Kapu saattaa lentää kuin leppäkeihäs Nukan tökkäsystä. Onhan koirilla vielä aika reilusti eroa, Nukan pää on melkein saman kokoinen kuin Kapu.

Jostain syystä koirat leikkivät pääsääntöisesti paksulla olohuoneen matolla, välillä pikkunen lähtee juoksemaan ja säntäilemään minne sattuu. Kapun juoksureitille jouduttiin rakentamaan tiesulku, jottei parkettiin syntyisi juoksuhautaa. Kummasti juuri se lelu tai luu, joka Nukalla on juuri se, minkä Kapu haluaa. Nuka antaa helposti periksi ja antaa Kapun ottaa lelun tai luun. Välillä tulee murinaa ja joskus kunnon haukahdus, mutta Kapu ei tajua yhtään mitään vaan jatkaa, kunnes saa sen mitä haluaa.

Valitettavasti Stadissa on niin paljon snögee, ettei ulkona leikkimisestä tule mitään. Kapun tassutkaan ei kovin kauan kestä pakkasessa. Noh, eiköhän se siitä.

Nukan piti päästä leikkimään vielä ennen lenkille lähtöä, sen takia valjaat.

Vastaa