Home alone

Perjantaina (7.1) oli ensimmäinen päivä kun karvanaamat olivat kotona koko työpäivän. Alkuvalmistelut suoritettiin hyvin, kiitos Bilteman. Biltemasta saa kympillä hyviä metalliverkkoja, joilla on helppo suojata arkoja huonekaluja tai johtoja. Kämppä muistuttikin enemmän siirtolapuutarhan kasvimaata kuin asuntoa. Ruokapöytä nostettiin sängylle ja sohva rajattiin Bilteman aidoilla niin, ettei siihen pysty hampaita iskemään.

Yksinoloa oli toki treenattu aiemminkin, mutta vain muutamia tunteja, nyt oli kyseessä normaali työpäivä. Nuka ja Kapu pärjäsivät työpäivän erittäin hyvin. Mitään ei  oltu kaluttu ja Kapukin oli tehnyt tyhjennyksen sanomalehdelle. Kapu osaa muutenkin käydä tosi hyvin vessassa. Aina ei ulos jaksa odottaa, jolloin Kapu käy nätisti Hesarin päällä tyhjennyksellä.

En mä mitään oo tehnyt, usko nyt!

Vastaa