Vuoden viimeinen päivä

Kapu tuntuu kotiutuneen Skattalle varsin hyvin. Ulkona käydään vessassa, paria vahinkoa lukuunottamatta. Kovasti pikku-herrasta lähtee ääntä, kun ei pääse omasta karsinasta pois juuri silloin kuin haluttaisiin. Nopeasti ääni vaimenee ja Kapu joko nukahtaa tai alkaa tutkimaan paikkoja.

Nuka on päästänyt Kapun jo huomattavasti lähemmäksi, mutta edelleen Nuka tahtoo pitää pienen hajuraon. Eilen kaverukset vetivät samaa lelupötköä, eri päistä. Nuka kohteliaana päästi hetken vetämisen jälkeen irti, jotta muksu luuli voittavansa. Tai sitten Nukaa ei vaan kiinnostanut.

Uuden vuoden aatto meni yllättävän kivuttomasti, vaikka oli odotettavissa Nukan tärisevän ja läähättävän. Iltavessassa käynti katkesi oikeastaan ennen kuin se ehti edes alkaa rakettiin, sitten oli päästävä sisälle. Kapu ei tainnut välittää raketeista mitään, ehtiköhän se edes nokosilta ja leikeiltä kuunnella ulkona räjähtäviä raketteja.

Vastaa