Landella

Vajaa kolme viikkoa sai Kapu juosta jolkottaa mökillä. Kapu aloitti juoksemisen yleensä heti aamusta sillä, että kävi morjenstamassa raksamiehiä, jotka remppasi mökin toistapuolta. Siitä meno jatkui sitten vähän päivästä riippuen, joko veneillen, puuhommissa, maalaushommissa tai muuten vaan ranchia tutkien.

Kävipä siellä sitten mukavia vieraita, joista oli Kapulle kivaa seuraa. Nuorin vieraista jaksoi juosta Kapsun kanssa koko päivän ympäri mökkiä. Kun lähdön hetki koitti ja Kapu tajusi, että mukava leikkikaveri joutui lähtemään tuli Kapulle suuri suru. Kun auto suuntasi pois Kapsu nyyhkytti kymmenen minuutti leikkikaverin perään :( Noh onneksi Kapun vahvinta osaamista ei ole muistaminen (mikäköhän se sitten olisi…), joten myöhemmin jo taas kiinnosti normaalit virikkeet.

Kapu ja rakas leikkikaveri Otto. Mummelikin siinä pötköttää :)

Veneeseen Kapu tuli nyt ihan normaalilla tavalla. Aiemminhan herra ei ole mökillä tullut veneeseen laiturilta, vaan vältellyt venettä, mutta lähtenyt sitten kuitenkin uimaan veneen perään. Henkilökuntakin suosii mielummin laiturilta suoraan kyytiin tulemista, koska laidan yli kyytiin nostamisessa tulee mukana  muutama litra vettä ja yksi märkä karvakuono.

Kapu ei oikein tykänny soutuveneestä, koska ei se ei mennyt tarpeeksi lujaa. Ei se ihan mahdoton laite kuitenkaan ollut, koska Nuka oli mukana.

Lujempaa!!!!!!

Rakaaas... Anna pusu!!

Henkilökunta oli välillä vähän tylsää kun ne vaan fiksaili mökkiä ja keräsi polttopuita, mutta kyllä ne välillä leikki mun kanssa. Me treenattiin vesipelastusta, jossa pitää pelastaa vene tai hukkuva vedestä.

Laadunvalvonnan ylitarkastaja Hr. Kapu.

Minä kasasin!!! Eiks oo hieno?

Kapu onnistui pelastamaan soutuveneen, kumiveneen ja hukkuvan. Kapu ui rannasta kohteen luokse ja otti kiinni köydestä ja veti kohteen rantaan. Ihan vielä Kapulle ei kuitenkaan tarjota paikkaa Hietsusta hengenpelastajana, mutta pikku hiljaa yritetään saada Kapua innostumaan touhusta. Ukkohan ui ihan älytöntä vauhtia ja kumma kyllä, noinkin pienestä karvapallosta löytyy voimaa soutuveneen(plus kaksi aikuista ja koira) vetämiseen. Perinteisellä rintauinnilla(sammakko?) ei Kapun perässä oikein tahdo pysyä, pitää vaihtaa kroolaamiseen vai miksi sitä nyt kutsutaankaan. Kuvia löytyy aiemmasta julkaisusta

Luitakin on nyt kaivettu ja piilotettu X määrä, niitä löytynee maasta ties mistä.

4 vastausta artikkeliin “Landella”

  1. Huikean hieno loki – tässähän jää työt tekemättä kun pitää vaan tätä tutkia! Hieno on halkopinokin, mutta onkohan se nyt varmasti Kapun ihan omatekemä, vai olisiko henkilökunta vähän auttanut…

      1. Taas vierähti naapurin tädeillä pitkä tovi lokia tutkiessa, on jo ihan ikävä kun ei olla nähty moneen päivään. Liekö tuossa yhdessä kuvassa hymy vai haukotus? Hurmaava otos joka tapauksessa. Hyvää viikonloppua koko köörille!

Vastaa