Talvitouhuja

Taas on luontoäiti mahdollistanut Kapulle iiiison leikkikentän, ihan kotitalon vierestä aukeaa Suomenlahti, joka on jäätynyt paksuun jääpeitteeseen. Jäällä uskaltaa tallustaa huoletta, ainoa pieni huoli on luotsialuksen tekemä ura, joka voi näyttää kävelykelpoiselta, mutta todellisuudessa on lähes sulaa. Onneksi Kapu ja Nuka on tajunneet ettei sinne ole mitään asiaa, joten ollaan voitu keskittyä oleelliseen eli leikkimään.

Studiokuvatuksia

Päivänä eräänä henkilökunta päätti kokeilla pitkästä aikaa studiokuvauksia ja uusi taustakangaskin hankittiin. Inhimillisen erehdyksen takia toinen studiosalamoista ei ollut pelikunnossa, joten kuvista ei tullut sitten sellaisia kun haluttiin. Muutama ihan ok sieltä kuitenkin tuli.

Kapu studiossaOne day staff decided to arrange photo shoot. Due to staff’s mistake another studio flash wasn’t ready for its job and pictures didn’t look good enough. Still couple pics were okay. Hopefully soon we can arrange another shoot session and get better pics.

Kapu studiossa

Hiljaiseloa

Kapunlokikirja on ollut pitkään tauolla. Kapu itse on murissut asiasta useaan kertaan. Henkilökunnalla on ollut kaikenlaista kiirusta ja kuvien sekä juttujen lisääminen on jäänyt vähemmälle. Kyllä Kapu edelleen touhuaa ja kikkailee, huoli pois. Kapu jo odottaa pääsiäislomaa, koska silloin pääsee taas mökille touhuamaan.It’s been while since last message and Kapu has been angry because of that. Staff promised to try updating blog more often. Kapu is active and playful dog. We have planned to arrange studio photo shooting some day in future. On easter Kapu will have chance to spend over week at our summer cottage.