Karvakorvainen harvahammas

Hampaat puuttuvat takaa alhaalta

Kapu kävi joku aika sitte rokotuksilla ja lääkäri sanoi jotain joka yllätti henkilökunnan: Kapulta puuttuu pari hammasta. Hampaita on kyllä katsottu välillä, mutta henkilökunta ei ollut huomannut, että suusta puuttuu pari leegoa.  Kapua itseään asia ei haittaa mitenkään. Vai tästäkö johtuu Kapun kummallinen tapa pureskella luuta ilmassa ? Tuskin :)

Herra Kapteenia on myös vaivanneet korvatulehdukset. Kovasti toivotaan, että syy löytyisi kosteista ilmoista ja karvaisista korvista eikä allergiasta, jota henkilökunta kyllä vahvasti epäilee. Eläinlääkäri myös nyökytteli allergiaepäilylle. Pikkuisena Kapu sairasti myös korvatulehduksen, mutta korvat pysyivät kunnossa, kun ruoka vaihdettiin ja korvat lääkittiin. Saa nähdä onko taas edessä ruuanvaihto ja isommasta pakastimesta haaveileminen…

Agiliitokärpänen

Kapua on tainnut puraista agilitykärpänen. Herra Kapteeni on jatkanut agilityharrastustaan Agility Akatemiassa Oreniuksen jatkoryhmässä. Halli on tilava ja pohjakin on semmoinen, että siinä uskaltaa antaa koiran juosta ja loikkia kunnolla. Rimat ovat vielä ihan matalalla ja kontakteja ei olla otettu, mutta lyhyitä 3-6 esteen ratoja ollaan suoritettu vaihtelevalla menestyksellä, mutta kovalla vauhdilla ja innolla :)

Tähän mennessä ollaan reenailtu erilaisia ohjauskuvioita valsseja, whisky-käännöstä, takaakiertoja, persjättöjä, ihmisnuolta ja takaaleikkauksia. Takaaleikkaus onnistuu Herra Kapteenilta tosi hyvin, koska vauhtia pikkuherrasta löytyy sopivasti :) Myös lähdössä odottaminen sujuu Kapulta oikein mallikkaasti. Kertaakaan ei ole karannut.  Oman ratasuorituksen jälkeen Kapteeni on kyllä saattanut käydä moikkaamassa hallin laidalla odottelevia treenikavereitaan.  Tämä tapa täytyy saada nopeasti pois! Kapu kun haluaisi leikkiä kaikkien kanssa.

Myös palkkalelun kanssa olisi kiva rallatella pitkin hallia.