Kapu kävelyllä

Kapu osaa aika hyvin kävellä hihnassa Nukan kanssa. Toisinaan Kapun mielenkiinto kohdistuu mm. ohi lentäviin lehtiin ja keppeihin. Voi olla, että kepit kiinnostavat, koska niitä pureskellessa vahtuvien hampaiden kutina vähenee. Kapun suussa näkyy useita uusia hampaiden alkuja.

Kapun kanssa kävellessä usein törmää toisiin koiriin. Yleensä niistä pääsee helposti ohi, mutta välillä vastaantulijat käyttäytyvät tosi ärsyttävästi. Syy ei ole koirien, vaan niiden omistajien. Onko pakko päästää se koira 10 metrin fleksillä juoksemaan suoraan toista koiraa kohti. Ei pentu vielä tajua miten siihen pitäisi suhtautua. Kapu on toistaiseksi ollut varsin kiinnostunut hyökkääjistä. Ei se tarvitse kuin yhden huonon kokemuksen, niin Kapu ei välttämättä suhtaudu muihin koiriin yhtä ystävällisesti. Tulevaisuudessa olisi muutenki helpompi kävellä, jos Kapu ei hingu moikkaamaan muita koiria.

Vaikka itse yrittäisi päästä koirista ja varsinkin niiden omistajista ohi, juurikaan näitä huomioimatta, ei se aina onnistu. Valitettavasti…