Polskis and splash!!!

Kapu haven’t had chance to swim until yesterday. We booked dog’s swimming pool from OnnenKoira. Kapu got his own trainer, we were not allowed to get in the pool with Kapu. Nuka helped as well, even she didn’t know it. She was more interested in her squeaky toy.

Kapulla oli eilen ensimmäinen tilaisuus päästä uimaan. Mahdollisuus järjestyi Hyvinkäällä sijaitsevassa OnnenKoira koirakylpylässä. Kapsu sai oman uittajan ja lainaliivit, ihan vain varmuuden vuoksi, vaikka kyseessä onkin vesikoira.

Kapsu sai jutun juonesta suht nopeasti kiinni ja alkoi polskimaan. Lelunki Kapsu haki kerran tai pari. Kapulla oli vähän epävarma ilme koko ajan, mutta kun se näki kuinka paljon Nuka tykkäsi uimisesta muuttui ilme. Toivottavasti Kapsu pääsee uimaan useamman kerran ennen kesää, jolloin herra pääsee mereen ja järveen uimaan.

www.kapunloki.net

Wuhuu, I got new address, my own address. www.kapunloki.net. Please, in the future, use this one :)

I also got my own email. kapu (a) kapunloki.net. I would like to meet other Barbet’s in Helsinki and why not around the Finland. I don’t mind if you are not a barbet I could go out with you anyway =) Send me message and we will see how it goes.

Kapun kasvu

Kapu on kasvanut varsin hyvin. Oli pieni yllätys kun käytiin ensimmäisessä rokotuksessa, kun mittari näytti ysillä alkavan luvun. Ennen vaakaa arvio oli noin kuutisen kiloa. Tänään vaa’alla käydessä paino meni jo kaksinumeroiseksi, ~10,5kg.

Kapun turkki on myös kasvanut ja kohta herran silmät jäävät karvojen peittoon. Kapun partakin on saanut jännän valkoisen värin, joka sopii rintakarvoihin, jotka ovat myöskin valkoisia. Vaappuva liikkumistapa on vähentynyt, mutta vielä koordinaatiokyky on hakusessa, kun vertaa Nukaan, joka tekee vaikka 180 asteen käännöksen ilmassa. Pikku hiljaa Kapun koordinaatio paranee ja varmaankin kesällä herra on varsin hyvä akrobatiassa.

Spoussaus

Sisäsiisti Kapu ei vielä ole, mutta ei sitä siltä vielä odoteta. Hyvin Kapu kyllä ilmoittaa kun on tarve päästä isommalle hädälle… VÄYYY VÄYY VÄY?!? Ja sitten mennään. Pissa tulee vielä ilmoittamatta, mutta sekin aika usein ulos. Sisällä se tehdään siististi Hesarin päälle.

Hihnassa Kapu osaa kävellä jo yllättävän hyvin, tosin kaikki pienet kepit ja muut jutut kiinnostavat kävellessä, mutta pääasiassa mennään hyvin oltiin sitten Nukan kanssa tai ei. Kapu ei myöskään kitise muille koirille, vaan antaa niiden olla, tosin pitää niitä tuijottaa ja ihmetellä, että mikä ihme se toi on?

Pentukoulu jatkuu

Kapulla on pitänyt kiirettä ja bloggailu on jäänyt vähän vähemmälle. Koulussa on pitänyt käydä joka viikko. Opetukset ovat menneet hyvin perille. Nyt ollaan käyty läpi erilaisia harjoituksia, jotka helpottaa koiran kanssa elämistä. Kapu osaa koskea vieraan ihmisen käteen, jos vain muistaa. Treenaukset jatkuvat. Istuminen alkaa olla jo peruskauraa Kapulle, se onnistuu lähes aina tai viimeistään parin sekunnin miettimisen jälkeen.

Vauhtia ja tilanteita

Koulussa on saanut myös leikkiä muiden pentujen kanssa, se on aika kivaa. Kapu tulee toimeen hyvin kaikkien koululaisten kanssa. Välillä leikki tahtoo mennä aika reippaaksi, mutta hyvin siellä on mennyt, kaikki on vielä hengissä.