Huhtikuun herra

Kevään auringonsäteet ovat herättäneet Kapun kuonon ja lähialueen jänöt saavat pelätä. Tosin tähän mennessä jänöt ovat vaan kettuilleet Kapulle pomppimalla harmittavan lähellä, kun ovat huomanneet Kapun olevan turvallisesti hihnassa. Kapuahan tämä harmittaa. Huomaa hyvin, että Kapun metsästysvietti herää henkiin aina kun jänön hajua on lähettyvillä. Sama kyllä tapahtuu lähellä liikkuvien kauriiden hajuistakin.

Treenitreffit

Kapu kävi Barbettien yhteistreeneissä Purina Areenalla Konalassa. Tässä muutamia otoksia päivän treeneistä. Kapu kiittää järjestäjiä :)

Kapu taas jäljillä

Kapu pääsi taas pitkästä aikaa jäljille, kun herra jänö antoi turkkinsa käyttöön. Innokkaasti Kapu lähti jäljittämään jänön liikkeitä. Jälki oli noin 200m, yhdellä 90-asteen kurvilla. Kurvista mentiin hieman pitkäksi, mutta äkkiä jänön reitti tuli selväksi ja suunta jatkui oikeaan suuntaan.

Henkilökunta leikki GoPro:lla ja nauhoitti mun jäljestämisen, se löytyy täältä.

Kapu tutkii jänöä Ylpeä jäljestäjä jänön luona

 

Kapu meni takaisin kouluun

Eihän tuo karvanaama kuitenkaan luokalle jäänyt, vaan meni nyt Agilityn sijasta ihmettelemään TOKO:ilun outoja juttuja. Osa tehtävistä asioista on ollut Kapulla lähes jokapäiväisessä arjessa, mutta ei sitä aina tajuakaan, kun ne tuntuvat niin normaaleilta.

Paikalla oleminen onnistuu Kapulta hyvin, mutta nyt haasteeksi tuleekin sitten häiriö, jota kotona ei ole samalla tavalla kuin TOKO -ryhmässä, jossa kaikki muut osallistujat on mimmejä. Kapun tarkka kuono toimii välillä vähän liiankin hyvin paikoissa, joissa sen ei oikeastaan tarvitsi haistaa yhtään mitään :)